Kerék Mánia

 

 

 

 

Kerékpárüzletünk a Dunakanyar egyik legszebb városában, Szentendrén található a posta mögött elhelyezkedő Holdas Udvarban. Családias, jó hangulatú környezetben várunk minden kedves érdeklődőt, vásárolni szándékozó vevőt. Azoknak ajánljuk magunkat, akik messze elkerülik a plázás, nagyipari hangulatú boltokat, mert fontosabb nekik a személyre szabott kiszolgálás, szakmai támogatás. Termékpalettánkon mindenki megtalálhatja az igényeinek, pénztárcájának legmegfelelőbb sporteszközt és kerékpárt, kiegészítőt, egyéb terméket. Fontos számunkra, hogy a legegyszerűbb feladatoktól az egyedi igények kielégítéséig a vevőink rendelkezésére álljunk.

A "Kerékmánia" Közhasznú Nonprofit Kft. szolgáltatásait két külön fő tevékenység különbözteti meg. Cégünk forprofit részének alapját a sport iránti szeretet, míg nonprofit részét a sportolások alkalmával generálódott családi, baráti igények alkotják.

 

Nonprofit működésünk célja az egészségmegőrzés és a környezettudatos szemléletmód terjesztése. Ezen célok elérése érdekében nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül fejtjük ki tevékenységünket. Fő célkitűzésünk a gyerekek, családok, valamint az idősebb korosztály egészségvédelme, valamint figyelemfelhívás a mozgásszegény életvitelből, egészségtelen táplálkozásból fakadó káros következményekre, betegségekre. Ennek érdekében edukációs programokat hívunk életre, melyek kisebb-nagyobb túrák keretében valósulnak meg. Fontosnak tartjuk, hogy a programokon ne csak egyének, hanem családok, baráti körök is részt vegyenek. Bővebb információt nonprofit tevékenységünkről a "Letölthető dokumentumok" menüpont alatt található Alapítási okirat tartalmaz.

 

Cégünk forprofit tevékenységei közé tartozik minden olyan termék értékesítése, javítása, amely a kerékpározás elengedhetetlen részét képezheti. A széles választékon túlmenően folyamatos képzések segítik kollégáinkat, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk vevőink igényeit kielégíteni. Termékeink minőségéért könnyen vállaljuk a szavatosságot, hisz cuccaink mindegyikét mi, de legalábbis közvetlen környezetünkben élők is használják/használták. Mivel számunkra nagyon fontos a minőség, ár-érték arány, ezért a Trek, Caprine, Hauser márkák széles palettáján keresgélhetsz, vásárolhatsz, de ha olcsóbb kerékpárt szeretnél, akkor abban is nagy segítséget tudunk nyújtani. Nagyon fontosnak tartjuk, - és erre fel is hívjuk vásárlóink figyelmét - hogy egy szépen karbantartott bringa egy életre szóló sporteszköz lehet, így nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldás a legjobb! Ennek érdekében igyekszünk a lehető legnagyobb segítséget adni vásárlóinknak!

 

 

 

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.